ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Trabzon’daki bölge koordinatörlük merkezinde yaklaşık 3 saat süren toplantıda Bölge Koordinatörü Köksal Boz, şube başkanları ile 5 Mayıs’ta yapılan bisiklet turunun değerlendirmesi, gençlik, kadın komisyonları ile spor kulüplerinin faaliyetlerinin istişaresi yapıldı. Boz, ayrıca başkanlarla Yeşilay’ın üye sayısının artırılması, stant ve eğitim faaliyetlerine yönelik çalışmalarla ilgili başkanları bilgilendirdi. 

SORUMLULUĞUNUZ BÜYÜK

Bölge Koordinatörü Köksal Boz, “Çalışmalarınızdan dolayı, sizlerin nezdinde tüm yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. Dünyanın en büyük bağımlılıkla mücadele eden sivil toplum kuruluşu olan Yeşilay’ımıza çalışmalarınızla çok büyük katkılar verdiniz, canı gönülden çalıştınız. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bulunduğumuz şehrin hangi konumunda ya da neresinde olursak olalım Yeşilay genel merkezinden almış olduğumuz aidiyet duygusuyla bağımlılıkla mücadeleye her alanda ve her şartta devam edeceğiz. Bizler gönüllü olarak bu görevi yapıyor, sorumluluk alıyoruz. Sorumluluk bir zorunluluk değildir, ama o sorumluluğu aldığımız zaman zorunlu olarak gönülden bağlı şekilde çalışmalarımızı yapacağız.

Trabzon'da Taksicilerden Sessiz Eylem: Meydan Bölgesi'nde Yolcu Almama Protestosu Trabzon'da Taksicilerden Sessiz Eylem: Meydan Bölgesi'nde Yolcu Almama Protestosu

Genel merkez yönetim kurulumuza, profesyonellerine süreç içerisinde bizlere verdiği destekler için teşekkürü borç biliyoruz. Genel merkezimizin sürekli yanımızda olması sizlerin de üstün gayreti bu başarının temelidir. Şahsım olarak sizlerden bundan sonraki süreçte üye sayısının, stant faaliyetlerinin artırılması, ilçe temsilciliklerinin daha da aktif hale getirilmesi konusunda verdiğiniz gayretlerden biraz daha fazlasını talep ediyorum. Yeşliay’ımız bağımlılıkla mücadele ediyorken, ayrıca alternatifler de sunuyor. Spor kulübü ve yeni kurulan yeşil sahne kültür sanat derneğimizde sportif ve sanatsal faaliyetlerle çocuklarımız ve gençler başta olmak üzere halkımıza sevdiği, ilgi duyduğu alanlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantımızın ve aldığımızın kararların 25 Mayıs’ta yapılacak olan genel merkez olağan genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak