Hep Birlikte Başaracağız

Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş, toplantıda yaptığı konuşmada, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanacak Yeşilay Haftası'nı en güzel şekilde ilçede çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirtti. Yeşilay'ın tanıtımını ve bağımlılıkla mücadelesini toplumun tüm kesimlerine en iyi şekilde anlatmayı hedeflediklerini ifade eden Keleş, Of Yeşilay Ailesi olarak her zaman en iyiyi ve en güzeli ortaya koymak için çalışacaklarını vurguladı. Ayrıca, kurumlar arası iletişimi güçlendirerek gelen taleplere karşılık vermeye hazır olduklarını söyledi.

Fikirlerini Paylaştılar

TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı

Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, çalışmalarda her zaman Yeşilay Derneği'nin yanlarında olacaklarını belirterek tüm tesislerin öğretmen ve öğrenciler tarafından kullanılmasını teşvik etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ise Yeşilay ile yapılan çalışmalara destek vereceklerini ve yarışmalara katılımın artırılması için öğretmenlerden daha fazla gayret beklediklerini ifade etti. Toplantıda bundan sonra okullarda ve ilçede yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Muhabir: AYŞE SANCAK