Koç (21 Mart - 20 Nisan): Sosyal çevrenizdeki anlaşmazlıklar dikkatsizliklere yol açabilir. Diplomatik bir tutum benimseyin ve gerektiğinde uzlaşmaya açık olun.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): Ailenle kaliteli zaman geçir veya doğa yürüyüşleriyle duygusal denge sağla.

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran): Detaylara odaklanarak maddi hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bugün, finansal planlamanızı gözden geçirin ve tasarruf fırsatlarını değerlendirin.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz): Tatilde detaylara fazla takılmamaya çalışın. Planlarınızı esnek tutun ve küçük aksaklıkları sorun etmeyin.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Bugün kendinize biraz lüks zaman ayırın. Şehirdeki en güzel yerlere gidin, kendinizi şımartın.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Bugün rotanızı detaylandırabilirsiniz. Gizli kalmış küçük bir kafe veya kitapçıyı keşfetmeye ne dersiniz?

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Estetik zevkinizle uyumlu yerlere gidin. Sanat galerileri, şık kafeler veya botanik bahçeler sizi cezbedebilir.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): İletişim aksaklıkları kazalara neden olabilir. Net olun ve yanlış anlamaları önlemek için ekstra çaba sarf edin.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Yaratıcı çözümler sunun ve grup dinamiklerine saygı gösterin. Toplumsal konularda etkili iletişim kurmaya çalışın.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Bugün gizemli bir yer keşfetmeye ne dersiniz? Eski bir katedrali ziyaret et, tarihi dokuya dal ve içsel bir yolculuğa çıkın.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Bağımsızlık arzusuyla bilinen Kova, evliliğinde de özgürlüğünü korur. Özgürlüğünüz bugün gündemde olacak.

Balık (19 Şubat - 20 Mart): Bugün, alışveriş harcamalarınıza dikkat edin. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi ayırt ederek bütçenizi dengeleyin.
KAYNAK/NTV

Editör: Doğukan ÖZKURT