Başkan Bıyık, "Tüm adaylara başarılar diliyorum. Yomramız bu seçimde tüm Trabzon'a örnek olacaktır. Huzur içinde bir seçim gerçekleştireceğiz.

Geride kalan 5 yılda ilçemize çok ciddi hizmetlerde bulunduk. Yaptığımız işlerin bugünkü değeri ile maddi karşılığı 400 milyonun üzerindedir. Yomra'da böyle bir bütçenin aktarıldığı başka bir dönem olmamıştır. Yeni dönemde daha fazla işler yapmak, Yomra'yı hayallerimizdeki noktaya ulaştırmak için tekrar oylara talibim." şeklinde konuştu.

Ayrıca, geride kalan dönemde yapılan işlerin yanı sıra yeni dönem için büyük projeleri olduğunu belirten Başkan Bıyık, "Geride kalan 5 yılda ilçemizin ana eksiklerini gidermek için çok ciddi mücadele verdik.

Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret

Yeni dönemde köy yollarından ilçe merkezindeki cadde ve sokakların modernizasyonuna kadar, Yomra'nın her noktasına dokunacağımız projelerimiz var. Yakın zamanda projelerimizi kamuoyuna sunacağız. Yaptığımız işleri teminat göstererek, yeni dönem projelerimiz için herkesin desteğini ve oyunu bekliyorum." dedi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak