Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ’nün 69. Kuruluş Yıl Dönümü Törenine Katıldı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ’nün 69. Kuruluş Yıl Dönümü Törenine Katıldı

Başkan Bıyık, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapım çalışmaları süren Yomra Özdil-Oymalı Grup Yolu'nun durumu ve alternatif yollardaki hususlar hakkında Bakan Uraloğlu’na bilgi verdi.

Ayrıca Başkan Bıyık, Yomra'da bulunan ve geçtiğimiz yıllarda restorasyonu tamamlanan 3 tarihi köprü dışında, doğal varlık olarak kayıtlı diğer 3 köprünün restorasyonu için de Bakan Uraloğlu'ndan talepte bulundu. Bunun yanı sıra, Karayolları ağına bağlı ilçeye ait yol projelerinin durumu hakkında da kapsamlı bir istişare gerçekleştirildi.

Bakan Uraloğlu, konuları yakından takip edeceğini ve ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, "Bakanımız Sayın Uraloğlu ile ilçemiz adına çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yomramızın sorunlarına olan pozitif bakışları ve nazik kabullerinden ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Yomramızın ihtiyaçları doğrultusunda hangi bakanlık ve kurumla iletişime geçilmesi gerekiyorsa, gerekli adımları ivedilikle atacağız" dedi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA
 

Editör: Birol Sancak