Tören Zamanı ve Yeri: 25 Şubat Pazar Günü Saat 17.30'da

Cumhuriyet Parkı'nın açılışı, 25 Şubat Pazar günü saat 17.30'da yapılacak. Bu törenle birlikte Kaşüstü Mahallesi'ne yeni bir sosyal alan kazandırılmış olacak.

Başkan Mustafa Bıyık'ın Çabalarıyla Hayata Geçirildi

Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın öncülüğünde gerçekleştirilen proje, bölge halkının sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Kaşüstü Mahallesi'nin denizle buluşmasını sağlayacak olan Cumhuriyet Parkı, Başkan Bıyık'ın kararlı gayretleriyle hayata geçirildi.

Parkın Özellikleri ve İmkanları

17 dönüm alan üzerine kurulan Cumhuriyet Parkı, bir dizi sosyal ve rekreasyonel imkan sunuyor. Park bünyesinde belediyenin işleteceği bir restoran, çocuk oyun alanı, fitness alanı, etkinlik alanı, bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, kamelyalar, bay ve bayan mescid gibi temel ihtiyaç alanları bulunuyor.

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstifasını Sundu ve CHP'ye Katılıyor İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstifasını Sundu ve CHP'ye Katılıyor

Hemşehriler Davet Ediliyor

Başkan Bıyık, açılış programına tüm Yomralıları davet ederek, "Bu önemli projenin tamamlanmış olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Cumhuriyet Parkı, aileleriyle keyifli zaman geçirmek isteyen herkes için harika bir mekan olacak. Pazar günü gerçekleştireceğimiz açılış etkinliğine tüm hemşehrilerimi bekliyorum." şeklinde konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK