Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak'ın yaptığı konuşmada, Vakfın ilçenin gelişimi ve tanıtımı için nitelikli projeler ürettiğini vurguladı. Öztabak ayrıca, Vakfın projelerinde kamu kurumlarının desteğinin önemine dikkat çekti ve Vakfın yeni binasının ilçenin marka değerine katkı sağlayacağını belirtti.

Artvin'de İmam Memet Zeytin, Yolda Bulduğu 8 Bin Lirayı Sahibine Ulaştırdı Artvin'de İmam Memet Zeytin, Yolda Bulduğu 8 Bin Lirayı Sahibine Ulaştırdı

Başkan Yüksel Ayaz ise, Vakfın gelecek dönemde daha etkin ve kaliteli hizmetler sunmayı hedeflediğini ifade etti. Yeni yönetiminin oluşturduğu heyecanla, Yomra'ya daha fazla hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Yapılan oylamada mevcut Başkan Yüksel Ayaz güven tazeledi ve toplantıda yapılan konuşmalarda, Vakfın gelecek dönemde marka bir kuruluş olacağı vurgulandı. Yeni dönemde Vakfın hizmetlerinin öncelikli olarak hız kazanacağı ve Yomra'nın çeşitli kesimlerini bir araya getirecek bir buluşma noktası haline geleceği belirtildi.

Yomra Vakfı'nın yeni yönetimi aşağıdaki isimlerden oluştu:

Yüksel AYAZ (Başkan)
Erdoğan BEDER
Eyyüp ERGAN
İsmet ÇALIK
Selçuk İSKENDER
Murat SEYMEN
Abdulkadir BEKTAŞ
Gökmen İSKENDER
Hasan SOYSAL
Sadık SEZGİN
Hüseyin AY
Özge ATMACA
Şaban BAYDAR
Mustafa KINAY
Hakan BORAN
Adem HATİPOĞLU
Süleyman TÜREDİ
Enver TOKLU
Bülent BAYRAK
Ali Paşa CAN
Selda ADANUR AYDIN
Kemal KILIÇ
İsmail Hakkı KAPLAN
Ali ŞAHİN
Sinan UYGUR
Faruk BORAN

Yomra Vakfı'nın yeni dönemi, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlama yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Birol Sancak