İlçede, "Kadın belediye başkanı Trabzon'da olmalı" düşüncesini savunan birçok kişi, Tülay Adanur'un Yomra ilçesinde aday olması umuduyla beklemekteydi. Ancak sonuçlar açıklandığında, Yomra'da ilçe başkanı Abdulkadir Özdemir'in aday gösterilmesi sürpriz olmadı. Özdemir, teşkilatları ilçede canlı tutmuş, ana kademe, kadın ve gençlik örgütleriyle sağlam bir ilişki kurmuştu.

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Abdulkadir Özdemir, saha çalışmalarına hızla başladı ve Yomra'nın AK Parti belediyeciliği ile yeniden buluşması hedefini dile getirdi. Yomra ilçesinde beklenen bu adayın seçim sürecinde nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu. Yomra'da kadın belediye başkanı olma umudu taşıyanlar için, Abdulkadir Özdemir'in adaylığı yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Yomra halkı, belediye başkan adayları arasındaki rekabeti yakından takip ediyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak