Rize’den Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu ile Başkan Yardımcısı İsmet Kösoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 69. Başkanlar Konseyi toplantısı, Gebze Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıya Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca da katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Karaca, Anadolu Basını'nın yok edilmek istendiğini belirterek, bu konuda meclisten destek istediklerini vurguladı.

Türk Eğitim-Sen Trabzon Şubesi öğretmenlik meslek kanunu için milletvekillerine mektup gönderdi Türk Eğitim-Sen Trabzon Şubesi öğretmenlik meslek kanunu için milletvekillerine mektup gönderdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Bayramoğlu Balyanoz Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya, Türkiye'nin dört bir yanından gelen gazetecilerin yanı sıra Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun ile birlikte 81 ilin temsilcileri katıldı. Toplantının Divan Başkanlığını Bayram Ekici, başkan yardımcılıklarını ise Cafer Esendemir ve Levent Altun üstlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TGF Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun, Türkiye'nin dört bir yanından gelen gazeteci meslektaşlarını selamlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve Gebze'nin sanayi, ticaret, tarih ve turizm açısından önemini vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU