Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde ilçeye hizmet etmek istediklerini ifade eden Aydın, vatandaşların görüşlerine büyük önem verdiklerini ve ortak aklın önemli olduğunu vurguladı.

Aydın, ilçenin önemli bir turizm merkezi olduğuna dikkat çekerek, "Çaykara ve Uzungöl, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biridir. Bu bağlamda ilçemizi daha ileri taşımak istiyoruz. AK Parti belediyeciliği ile ilçemize önemli hizmetler geldi, biz bu hizmetleri daha yukarıya taşımak istiyoruz. Çaykara, Türkiye'nin ve Trabzon'un göz bebeği konumunda. Ülkemizin dünyaya açılan bir penceresi. Bu bilinçle yola çıktık. Adaylık nasip olur ve seçilirsek, ilçemize bu bilinçle hizmet edeceğiz." şeklinde konuştu.

Aydın, hemşehrilerinden aldığı olumlu tepkiler için teşekkür ederken, AK Parti belediyeciliğiyle ilerleyeceklerini ve genel başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılında hizmet etmek istediklerini ifade etti. Adaylık sürecindeki destekler için teşekkürlerini ileten Aydın, her bir vatandaşın fikirlerinin kendileri için değerli olduğunu söyledi.

 TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT