Bomba Transfer: Yusuf Yazıcı Beşiktaş'a Geliyor!
Fransa Ligue 1'de Lille formasıyla şampiyonluk yaşayan ve dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı, şimdi yeni bir döneme adım atıyor. Kariyerine başladığı Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Fransa'ya transfer olan Yusuf Yazıcı, şimdi Süper Lig'e geri dönüyor.

Yusuf Yazıcı'nın Geri Dönüşü
Fransız ekibi Lille ile 5 sezon geçiren ve sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı, Fransa kariyerini sonlandırmaya karar verdi. Henüz yeni bir sözleşme imzalamayan Yusuf Yazıcı, bu sezon gösterdiği performansla tekrar dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaş'ın Teklifi
Yusuf Yazıcı'ya talip olan kulüpler arasında Beşiktaş öne çıkıyor. Siyah-beyazlılar, sözleşmesi bitecek olan ve yabancı isimlere alternatif arayan Yusuf Yazıcı'ya teklif yapmaya hazırlanıyor. Gelecek günlerde Beşiktaş'ın Yusuf Yazıcı'nın temsilcileriyle temas kurması bekleniyor.

Trabzonspor, Bu Yıldız Transfer İçin Ödenecek Bedeli Şimdiden Hazırladı: Avcı Onay Verdi Trabzonspor, Bu Yıldız Transfer İçin Ödenecek Bedeli Şimdiden Hazırladı: Avcı Onay Verdi

Yusuf Yazıcı'nın Değeri ve İlgisi
Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Yusuf Yazıcı, Türkiye'den gelecek tekliflere de sıcak bakıyor. Geçtiğimiz haftalarda Serie A ekipleri Napoli ve Lazio'nun da ilgisini çeken Yusuf Yazıcı için Beşiktaş'ın ciddi bir teklif yapacağı belirtiliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY