MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

Özkan, ilçenin önemli sorunlarına vurgu yaparak, "Yayla sınırlarını bu hale getiren muhteremlerden şimdi bu konuda tek kelime duymadık, duyamazsınız" dedi ve geçmiş yöneticilerin icraatlarına eleştirel yaklaştı. İlçenin yaşadığı hizmet eksikliklerini sıralayarak, sağlık, eğitim, ve altyapı gibi alanlarda yaşanan sorunlara dikkat çekti.
Ayrıca, Özkan, siyasi aktörlerin tutarsızlıklarını da sorgulayarak, "15 yıldır bu ilçede yerel yönetimler AKP ve MHP'nin elindeydi, bir çevre yolunu becerip yaptıramayanlar şimdi proje sunuyorlar" diyerek siyasi arenadaki çifte standartları gündeme taşıdı. Pandemi süreci, deprem, ve ekonomik zorluklara rağmen yapılamayan hizmetlerin hesabını sordu ve geçmiş dönemdeki idarecilerin icraatlarını sorguladı.

Son olarak, halka seslenerek, "Oyunuzu verin, hizmeti görün" çağrısında bulunan Özkan, gelecek dönemde halkın hizmetini üstlenmeye hazır olduklarını belirtti.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT