Bu beldeden karakol giderken hiçbir şey yapamayanlar, kendi belediye başkanlığı döneminde karakol için bir çaba sarf etmeyenler şimdi umut dağıtıyorlar. Yersen misali yayla sınırları bir gece ansızın giderken sadece bakmakla yetinenler şimdi umut vaat ediyorlar. Koltuktan kalkınca belde için bir caba sarf etmeyenler simdi secim zamanı birden beldeyi ilçeyi hatırlıyorlar.” dedi. 

“SON SÖZÜ HEMŞEHRİLERİMİZ SÖYLEYECEK”

Özkan, açıklamasında şunları kaydetti: “Tabi burada son sözü Özkürtünlü -Kürtünlü hemşehrilerim söyleyecek. Ancak bunları da hatırlamak lazım diye düşünüyorum. Beldede su sıkıntısı hat safhada. Bunu çözemeyenler şimdi oy istiyorlar beldenin temel sorunlarına hiçbir katkı sunamayanlar şimdi yeniden umut bizde demeleri ilginç. Sadece oturduğu makamdan güç alanlar makam elden gidince öylece kalıveriyorlar. Kürtün Özkürtün bunlar bir elmanın iki yarısı gibi bir bütün olmak zorundalar. Unutulmamalıdır birlikten güç doğar hizmet kalitesi artar. Bu adaylardan Torul Kürtün yolu için, beldenin karakolu için içme suyu için bir projesi olan var mı? Özkürtünlü hemşehrilerim bunu iyi sorgulamalı hak ettiği hizmeti de en iyi şekilde bu beldemiz almalı diye düşünüyorum.  Özkürtün, Kürtün arasında halk minibüs servisi konmalı. Halk maliyetine ilçeye taşıma yöntemiyle işlerini daha kolay çözüme ulaştırmalarını sağlamak bir belediyenin en önemli görevlerindendir. Beldede turizme ağırlık vererek baraj tatil köyünde ücretler yeniden gözden geçirilmeli. Çağlayan dibi şelalesi anıt ağaçlar Kapaktepe şehitliğe bu köyden turlar düzenlemeli. Turizmin ana merkezi haline getirilmeli. Kürtün Özkürtün arası yaya yolu yapılarak ışıklandırma çalışması her iki belediye tarafından yapılarak halkın hizmetine sunmak en güzel iştir.”

“HER ŞEY KÜRTÜN İÇİN”

Özkan, açıklamasında “Beldeyle ilçe arasında yapılacak yaya yolunun uygun yerlere restorant cafe gibi  işletmeler yapılarak halkın hizmetine sunulmalıdır ayrıştıran değil birleştiren projelere önem vermek bir olmak birlik olmak her zaman ilk düşüncemiz olmalı bu beldeye en iyi hizmet etmek laf değil icraat yapmak, halk ile iç içe birlik olmak için, haydin hep beraber el ele, her şey beldemiz için. Ayrıca Üçtaş Akköy Giresun iline dönmek için bir süreç başlamış sonuçta konu yargıya intikal etmişti şimdi buradan çıkan sonuç göre nasıl Bi işlem yapılacaktır? Mevcut siyasiler yine üç maymunu mu? Oynayacak yoksa bunun için siyasi Bi mücadele verilecek midir? sonuçlarını bekleyip göreceğiz, kraldan çok kralcı olanları bu millet affetmeyecektir, diye düşünüyorum. Böl parçala yönet mantığı hoş bir mantık değildir, gün birlik olma günüdür, her şey Kürtün için.” İfadelerine yer verdi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak