Açıklamada, operasyonda 4 kilo 584 gram esrar, 6 kilo 598 gram sentetik bonzai, 109,9 gram metamfetamin, 3 madde kullanım aparatı, 2 ruhsatsız tabanca, 27 tabanca fişeği, 3 ruhsatsız tüfek, 23 tüfek fişeği, kalem şeklinde tasarlanmış ateşli silah, 4 litre bandrolsüz içki, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 110 lira ve 1 çeyrek altın ele geçirildiği kaydedildi. Gözaltına alınan şüphelilerden N.T, A.A. ve İ.T'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, N.T'nin tutuklandığı ifade edildi.

JANDARMA YAKALADI

Rize'de 4,5 kilogram kubar esrar ele geçirilen operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında istihbarı çalışmalar sonucunda, Merkez ilçe sınırları içerisinde narkotik dedektör köpeği "Atak"ın da yer aldığı operasyon düzenlendi.

Ekiplerce S.Y'ye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 4,5 kilogram kubar esrar, içmeye hazır 9 sarma sigaralık, ruhsatsız tabanca, 10 mermi ele geçirildi. Şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

YOK BÖYLE KAÇIŞ!

Ordu'da hakkında yakalama kararı olduğu ileri sürülen şahıs, jandarma tarafından saklandığı evde bulundu. Kapısına dayanan ekiplerden kaçabilmek için sıra dışı bir yöntem deneyen şüpheli, elektrik tellerine tutunarak evden uzaklaşmaya çalıştı. Saklandığı evde yakalanan şahıs, elektrik tellerine tutunarak kaçmaya çalıştı.

O ANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ

Şüphelinin elektrik tellerine asıldığı anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada gündem olan o görüntülerde, şüpheli şahsın kabloya tutunmaya çalıştığı sırada yakınlarının kendisini vazgeçirmeye çalıştığı görülüyor. Öte yandan sosyal medyada, tellere tutunan kişinin "Ben kuşum" dediği de iddia edildi.

PROFESÖR KORONA KURBANI

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize İlahiyat Fakültesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı (77), hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Kaçkar Devlet Hastanesinde Kovid-19’a yakalanması sonucu kaldırıldığı ve bir süredir tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

EMNİYET İŞ BAŞINDA

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından cinsel içerikli sosyal hesaplara yönelik yapılan çalışmada, eşcinsel bireyin fuhuş amaçlı müşteri temin ettiği ve ikametinde para karşılığı birlikte olduğu tespit edildi. Çalışmada fuhuş maksatlı ikamete gelen ve ikameti fuhuş amaçlı kullanan şahıslar tespit edildi. T.Ç. isimli şahıs hakkında fuhuşça teşvik ve aracılık suçundan işlem yapıldı. Ayrıca mekanın kapatılması için çalışma başlatıldı.

FİRARİ YAKALANDI

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde aranan şahıs yakalandı. Vakfıkebir İlçe emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda “Birden Fazla Kişiyle Gece Vakti Yağma” suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ç. isimli şahıs yakalanarak Ceza infaz Kurumuna teslim edildi. Yapılan açıklamada vatandaşın huzurunu bozan şahıslara karşı çalışmaların devam edeceği belirtildi.

17 GÖZALTI 1 TUTUKLAMA  

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuya yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 17 şüpheliden birisi tutuklandı.  

  Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kentte uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında ele geçirilen uyuşturucu maddelerine el konulurken, 17 şüpheliden birisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22 ŞAHIS CEZAEVİNE

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 34 şahıs hakkında idari işlem yapılırken, yakalanması bulunan ve gözaltına alınan 37 şahıstan 22’si ise tutuklandı.  

  Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte yapılan çalışmalar neticesinde toplamda 34 şahıs hakkında çeşitli suçlarda idari işlem yapıldığı bildirildi. Yapılan açıklamada ayrıca, farklı suçlardan aranması olan 37 şahsın yapılan çalışmalar neticesinde yakalandığı, 22’sinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Editör: TE Bilisim