Karaçengel, konuşmasında şunları söyledi: “Doğduğum ve büyüdüğüm topraklarda böyle karşılanmak çok büyük onur verici. Seçime hazırlık yapıyoruz. Güzel bir kampanya süreci yaşıyoruz. Çalmadık kapı bırakmadık. Destek istedik. Çok güzel bir teveccüh var. Yoroz’da bu destek daha da katlandı. Bu kampanya sürecinden bizlere desteğini esirgemeyen Çarşıbaşı halkına teşekkür ediyorum. Kavgasız gürültüsüz bir süreç oldu. Diğer aday arkadaşlara da teşekkür ediyoruz."

Ayrıca Karaçengel, şu ifadeleri kullandı: “Şu anda bir futbol maçı oynadığımızı düşünürsek, sahadan aldığımız bilgiler ve yaptığımız istatistiki çalışmalar bize galip durumda olduğumuzu gösteriyor. İnşallah 31 Mart Pazar günü sandıklar açıldığında da şampiyon olarak o sandıklardan çıkacağız.”

Yoroz'da Destek Büyük: Karaçengel'in Şansı Yüksek

Gümüşhane Şiran'da İlginç Mahalle Muhtarlığı Seçim Skandalı: Mazbata Değişikliği Gümüşhane Şiran'da İlginç Mahalle Muhtarlığı Seçim Skandalı: Mazbata Değişikliği

Zekeriya Karaçengel'in Fenerköy'deki buluşması büyük ilgi gördü. Mahalle sakinleri, Karaçengel'e desteklerini göstererek seçim öncesinde önemli bir sinyal verdi. Karaçengel'in kampanya sürecindeki başarısı ve aldığı destek, seçim gününde şansını yükseltiyor.

Editör: Birol Sancak