Ziraat Bankası, Haziran ayına özel yeni kampanyasını duyurdu. Müşterilere özel çeşitli kampanyalar ile dikkat çeken Ziraat Bankası, bu kez belirli şartları yerine getiren müşterilerine 8.500 TL'lik ödül kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılım sağlamak isteyen müşterilerin, Ziraat Bankası bankkart kredi kartı veya banka kartı ile Touristica üzerinden belirli tutarlarda alışveriş yapması gerekiyor. Bu kapsamda yapılacak harcamalara göre ödeme tutarları şu şekildedir:

  • 25.000 TL ile 50.000 TL arasındaki alışverişlerde: 2.500 Bankkart Lira
  • 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki alışverişlerde: 5.500 Bankkart Lira
  • 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde: 8.500 Bankkart Lira

Bu alışverişlerde müşteriler, peşin fiyatına 9 taksit imkânından da faydalanabiliyor.

Kampanya Ne Zaman Sonlanıyor?

30 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 8 Temmuz'da kartlara tanımlanacak. Kazanılan tutarı 12 Ağustos'a kadar kullanabilirsiniz. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 13 Ağustos'ta iade edilecek. Bir müşteri kampanyadan en fazla 8.500 Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanya Katılım Koşulları Nelerdir?

Kampanya yalnızca Touristica üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmakla birlikte, Bankkart Liralar sadece belirtilen süreler içerisinde kullanılabilecek. Son kullanım tarihinden sonra Bankkart Liraların kullanımı mümkün olmayacak.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?

Ziraat Bankası bankkart kredi kartı veya banka kartı kullanarak yapacağınız alışveriş ile kampanyaya katılım sağlamış olacaksınız. Kampanya detaylarını öğrenmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgi alabilirler.

Bu cazip kampanya ile yaz tatili alışverişlerinizi uygun fiyatlarla yapabilir ve ödül kazanma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilir hem de kazanç elde edebilirsiniz.

Kaynak: KARAR