Görevde bulunduğu süre zarfında borsa ile birlikte uyum içerisinde güzel işlere imza attıklarını belirten Zorluoğlu, bir lokomotif görevi üstlendiği fındıkta olduğu gibi çay ve diğer tarımsal ürünlerde de önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bununda takdire şayan olduğunu söyledi. TTB Başkanları Özer ve Ergan da Zorluoğlu’na Trabzon’a bu güne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, başarı dileklerini ilettiler.

Z O R L U O Ğ L U-3

VALİLER BULUŞTU

Malatya  eski Valisi Ulvi Saran Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı Kamu Araştırmaları vakfı Başkanı olarak ziyaret etti ve çalışmalarını anlattı.

V A L İ L E R T

HALKIMIZA LAYIK OLACAĞIM

İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Faruk Beldüz  “İlçemiz gelenek ve görenekleriyle dünyaya örnek olmuştur. Ben de bu insanlarına layık olmaya çalışacağım” dedi.

B E L D Ü Z

Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı

HEMŞEHRİMİZ AKYÜZ’E BAŞARILAR

Trabzon Oflu hemşehrimiz İlkadım belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Serkan Akyüz, Samsun Büyükşehir Belediyesi 3. Sıra Meclis Üyesi adayı oldu. Hemşehrimiz Akyüz, yaptığı açıklamada hemşehrilerinin duasını beklediğini söyledi. Bizde Akyüz’e çıktığı yolda başarılar dileriz.

A K Y Ü Z-1

BAŞKAN TRABZON’DA

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bugün Trabzon’da olacak. Berat Kandili dolayısı ile Trabzon’daki programlara katılacak olan Erbaş, Bahçecik Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camiinde düzenlenecek programa katılacak olan Erbaş, ‘Çocuklarla Berat Kandili’ programı ile ‘Berat Kandili Özel’ programına katılacak. Trabzon il müftüsü Selami Aydın, düzenlenecek programa tüm Trabzon halkını davet etti.

K A N D İ L-1

TOK’UN YANLIŞ PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Trabzon’un Çaykara ilçe belediye başkanı Hanefi Tok, Hayrat ilçesinin AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Salih Öztel’in annesinin cenazesine katıldı.  Öztel’e taziye dileklerini ileten Tok, annesini toprağa veren Öztel’in babasının cenazesine katıldığını zannetti.
T O K

Hayrat’ta kılınan cenaze namazının ardından tüm siyasilerde olduğu gibi fotoğraf paylaşma yarışına giren Tok, annesi vefat eden Öztel’in paylaşımını, babası İlyas Öztel olarak yaptı. Salih Öztel’in babası, İlyas Öztel, Kocaeli’nin Gölcük ilçe müftülüğü görevini yürütürken koronavirüse yakalanmış 20 Aralık 2020 tarihinde vefat etmişti. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un yaptığı yanlış paylaşım sosyal medyada günün konusu oldu.

ÖNEMLİ OLAN SIRALAMA DEĞİL

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ortahisar belediye meclis üyesi adayı Arzu Öktem, kendisi için sıralamanın önemli olmadığına dikkat çekti.Öktem, “Siyasi yaşamımda tek önceliğim her zaman adil bir düzenin oluşudur. Koltuk yada makam hırslarım olmadı.
Ö K T E M

Adaletli, liyakatli ve adil yönetim her zaman ilke edindim. Aldığım görevlerde hep bunu önceleyerek çalıştım.  Şimdiki önceliğim ise Ortahisar Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Ahmet Kaya’nın kazanmasıdır. Ahmet başkanımın kazanması için tüm gücümle 31 Mart’a kadar sahalarda olacağım. İnşallah sonuçlar da hayırlı olur” dedi.

İTTİFAK MASADA TOPLANDI

Cumhur ittifakı üyeleri Çarşıbaşı ilçesinde masada toplandı. MHP’li belediye başkan adayı Ahmet Keleş, MHP ilçe başkanı Hüseyin Kara ve AK Parti ilçe başkanı Hakan Kocaman mahallelerde bir araya geliyor. ‘Yine yeniden Çarşıbaşı’ diyerek yola çıkan cumhur ittifakı ortakları, belediye parkında simit, kaşar ve çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet ettiler.

İ T T İ F A K-1

BAŞKAN EKİM’DEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 24 Şubat Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ekim mesajında, “Trabzonlu hemşerilerimin 24 Şubat Kurtuluş Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Şanlı tarihimiz, aziz milletimizin bağımsız yaşama tutkusu sayesinde nice kahramanlık destanlarına sahne olmuştur. Büyük fedakarlıklar göstererek, bu vatan uğruna gözünü kırpmadan mücadele eden; kadın, erkek, genç, yaşlı demeden mevzilerde yüreğiyle çarpışan tüm kahramanlarımız, milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacaktır. 
E K İ M

Bu vesile ile de vatanına bağlılığını ve bu topraklar üzerinde dalgalanan ay yıldızlı bayrağın her şeyin üstünde olduğunu her daim bilen ve bunu birlik ve beraberlik ruhu ile güçlendiren tüm Trabzonlu hemşehrilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyor, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünde, canları pahasına topraklarını savunan aziz şehitlerimize ve sonradan ebediyete irtihal eden gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.  Bütün Türk yurtlarında hainlerle mücadele eden kahraman vatan evlatlarımıza yüce Allahtan güç kuvvet diliyor, Tüm hemşerilerimin bu mutlu gününü büyük bir gururla kutluyorum. “ dedi.

DİKKAT ÇEKTİLER

Çaykur Rizesporlu futbolcular Fenerbahçe maçına Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan pankart eşliğinde sahaya çıktı. Çaykur Rizesporlu futbolcular sahaya Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hayde Rize ücretsiz kanser taraman için KETEM'e gel!” pankartı eşliğinde çıkarak, ulusal kanser tarama programı çalışmaları kapsamında yürütülen farkındalık faaliyetlerine destek oldu. Ulusal kanser tarama programı çalışmaları kapsamında yapılan etkinlik hem ekranları başındaki futbolseverler hem de futbol müsabakasını izlemek için tribünleri dolduran binlerce vatandaşımız tarafından büyük destek gördü.

R İ Z E-2

Editör: Doğukan ÖZKURT