Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa mağlubiyetiyle üst üste 3 maç kaybeden Avcı, bu kez de Beşiktaş karşısında mağlup olarak bir dönüm noktasına tanıklık etti.

Beşiktaş ile oynanan mücadelede yaşanan 2-0'lık mağlubiyet, Abdullah Avcı'nın Bordo-Mavili takımın başında ilk kez üst üste 3 maç kaybetme deneyimini yaşamasına neden oldu. Ligde önceki hafta Galatasaray'a 5-1 yenilen Trabzonspor, ardından Rize ve Kasımpaşa'ya mağlup olmuştu.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, daha önce Beşiktaş ile oynadığı 4 maçta mağlup olmamış, 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti. Ancak bu kez Dolmabahçe Stadyumu'nda Beşiktaş'a karşı mağlup olarak bu seriyi sonlandırdı.

Trabzonspor'un aynı zamanda 2016 yılından beri devam eden Dolmabahçe'de lig maçı kaybetmeme serisi de Beşiktaş karşısında sona erdi. Bu yenilgiyle birlikte Bordo-Mavililer, 3. sıradaki yerini Beşiktaş'a kaptırdı.

Maçta ilk golü yedikten sonra direnç gösteremeyen Trabzonspor, bu sezon ligde ilk golü yediği 9 maçın 7'sini kaybederken, 2'sinde beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor'un Yıldızından Olay Yaratacak Paylaşım; 'Zor Zamanlar Güçlü Adamlar!' Trabzonspor'un Yıldızından Olay Yaratacak Paylaşım; 'Zor Zamanlar Güçlü Adamlar!'

Ayrıca, Mısır Milli Takımı'nda bulunan Trezeguet, 7 maç aradan sonra forma şansı buldu. Ancak, 75. dakikada kaçırdığı gol pozisyonuyla dikkat çeken oyuncu, büyük bir üzüntü yaşadı. 89. dakikada karşı karşıya kaldığı fırsatı da değerlendiremeyen Trezeguet, zorlu bir dönüş yaşadı.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak