Trabzonspor Taraftarları Takımı Şampiyon Gibi Uğurladı: Samsun'da Trabzon Fırtınası! Trabzonspor Taraftarları Takımı Şampiyon Gibi Uğurladı: Samsun'da Trabzon Fırtınası!

Son haftalarda kadro sıkıntıları yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularından yüksek motivasyonla derbiye hazırlanmalarını istedi. Rakip Beşiktaş ile ilgili detaylı analizler yaparak hazırlıklarını sürdüren Avcı, oyuncularından sahada sorumluluk almalarını ve mücadelelerini sonuna kadar vermelerini bekliyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor, Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı son altı maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek hiç mağlup olmadı. Bu istatistiklerle birlikte Avcı ve öğrencileri, zorlu deplasman maçından başarılı bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

Takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın da arkadaşlarıyla özel bir görüşme yaparak, taraftarların gözünde daha iyi bir izlenim bırakmak için Beşiktaş'ı mutlaka mağlup etmeleri gerektiğini vurguladığı belirtildi. Trabzonspor taraftarları, bu önemli derbiye büyük bir heyecanla hazırlanıyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak