Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Hatayspor'u tebrik ediyorum. Volkan hocanın buradaki rolü çok önemli, harika işler yapıyorlar." ifadelerini kullandı. Avcı, son haftalarda yaşanan zorlu süreçlere rağmen takımının performansından memnun olduğunu belirterek, "Son haftalardaki en domine, doğru oyunumuzu oynadık. Belki 4 maç üst üste kaybettik ama bence 3'ünü kaybetmeyebilirdik. Afrika Kupası, sakatlıklar, transferler derken çok eksiğimiz oldu ama hiç şikayetimiz olmadı. Elimizden geleni yapmaya çalıştık." dedi.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 12.28.36

Trabzonspor'un Aylarca İncelediği Bu Yıldız Transfer Resmen Geliyor: Avcı Çok İstiyor... Trabzonspor'un Aylarca İncelediği Bu Yıldız Transfer Resmen Geliyor: Avcı Çok İstiyor...

Avcı ayrıca, yeni transferlerin takıma olan katkısından da memnuniyet duyduğunu belirterek, "Thomas Meunier'in doğru transfer olup olmamasının konuşulmaması gerekiyor. Bardhi adına çok sevindim. Talipleri olmasına rağmen burada kalıp takıma yardım etmek istedi." şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 12.28.41

Trabzonspor'un teknik direktörü, gelecek planları hakkında da konuşarak, "Bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Ben Trabzonspor'un yabancısı değilim, nasıl bir oyun istediklerini biliyorum. Önümüzdeki senelerin hazırlığını yapıyoruz. Transfer sürecinde alternatif oyunculara büyük paralar vermek istemedik. Bu süreci böyle geçeceğiz. Pepe ve Onuachu nasıl gelecek o önemli. Yaklaşık 1 aydır maç oynamıyorlar." şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 12.28.41 (1)

Son olarak Avcı, takımının performansından da bahsederek, "Beşiktaş maçında iyi bir oyunumuz vardı. Bu çocuklar oyunun her alanında iyiydi. Bunun devamlılığını sağlamalıyız. Erce çok iyi bir performans sergiledi." diyerek maçı ve oyuncularını değerlendirdi.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 12.28.41 (2)
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT