Çebi, şunları ifade etti;

"Demokratik Süreçlerde Oyunlar Başlarına Geçirilecek"

Seçim kazanmak adına her yolu mübah gören anlayışın oyununun 31 Mart'ta sandık başında bozulacağını vurgulayan Çebi, geçtiğimiz yıllarda yapılan seçimlerde olduğu gibi milletin demokratik süreçlerde oyunlarına geçireceğini söyledi. CHP ile DEM Parti arasındaki pazarlıkların, HDPKK'ya verilen sözlerin ve taahhütlerin millet tarafından sandıkta cezalandırılacağını ifade etti.

"Kirli İşbirliği Milletimiz Tarafından Reddedilecek"

İstanbul'da terör sevici DEM Parti ile yapılan pazarlıkların, terör destekçileri ile olan iş birliğinin millet tarafından reddedileceğini belirten Çebi, bu anlayışın yıkılmaya mahkum olduğunu dile getirdi. Çebi, İstanbul'un terör destekçisi DEM Parti'ye verilmesinin kabul edilemez olduğunu ve bu tür kirli işbirliklerinin millet tarafından sandıkta cezalandırılacağını vurguladı.

"Kirli İşbirliğine Milletimiz Tokadı Vuracak"

MHP İl Başkanları Ankara'da Bir Araya Geldi: Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi MHP İl Başkanları Ankara'da Bir Araya Geldi: Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Başkan Çebi, son olarak, benzer senaryolarla karşı karşıya olunduğunu ancak milletin bu kirli işbirliğine sandıkta tokadı vuracağını ifade etti. Kirli pazarlıkların, milletin iradesini hiçe sayan uygulamaların son bulacağını ve demokratik süreçlerin sağlıklı bir şekilde işleyeceğini vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN