Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Çebi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Cumhur İttifakımızın İlçe Belediye Başkan Adayları AK Parti Genel Merkezimiz ve Cumhur İttifakı Liderlerimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile belirlenmiştir. Türkiye Yüzyılında, Yeni Türkiye Yüzyılı şehirlerinin inşası için İlçelerimiz ve Trabzon’umuz ehline emanet."

Ayrıca, Çebi dava bilincinin Türkiye için adaleti ve hakları hakim kılma amacı taşıdığını vurgulayarak, şunları ekledi: "Bu dava, tüm dünyada hakkı ve adaleti hâkim kılma davasıdır. Şehitlerimizin emaneti olan bu davayı hakkıyla taşıyıp bizden sonrakilere en güzel şekilde teslim etmek görevimizdir. 23 yılda olduğu gibi ülkeye ve millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek mecburiyetindeyiz."

Çebi'nin açıklamaları, Cumhur İttifakı'nın ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecini ve AK Parti'nin devam eden hizmet anlayışını vurgulamaktadır.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak