"TABİRİ CAİZSE KAPI KAPI ÇALIŞTIK"
5D03563E 5Cc9 44Bb Bb8D Dbf355C8Beb6

Tabi son 10 gündeyiz. Yoğun bir propaganda dönemimiz oldu. Biz tabiri caizse kapı kapı çalıştık. Esnaflarımızı ziyaret ettik. Gençlerimizle buluştuk. Özellikle gençlik çok önemli. Yani onu çok önemsiyorum. Bir tarafında esasen propagandanın başlangıç kısmında bunları sağlarken diğer taraftan da ben Ortahisar Belediye Başkanı olarak da vazife yaptım. Ama diğer taraftan da hemşehrilerimizin geleceğe dair öncelikli beklentilerini görmüş olduk. Projeksiyonumuzu ve bundan sonraki döneme dair projelerimizi bu görüşlerden istifade ederek yapmaya çalıştık. Zaten projelerimizi Mart ayının ilk haftasında açıkladık. Halkımızla beraber paylaştık. İnşallah o projeleri bizim taahhüdümüzdür anlayışıyla daha önceki dönemde de.

İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

"EKSİK KALAN KISIMLARI BİR SONRAKİ DÖNEM YAPARIZ"
A1Bddd8C Aa0C 40C6 B312 4E857Fc5Edc7

Bizim uygulamamız şu şekildedir. Seçim zamanı projelerimizi yapacaklarımızı halkımıza taahhüt ederiz. O taahhüdümüzü bir karne olarak biz ortaya koyarız. Her yıl neleri yaptık neleri yapamadık. Her yılın 30 Mart'ında 31 Mart'ında seneyi devriye programı yaparız. Muhasebesini yaparız. 5 yılın sonunda da halkımızın karşısına yine çıkarız. Halkımıza şunları şunları yaptık, şunları yapamadık deriz. Halkımız da oradaki eksikliklerimizi samimiyetimizden dolayı tolere eder. Biz yolumuza devam ederiz. Eksik kalan kısımları da bir sonraki dönem yaparız. Biz bu anlayıştayız. Ne söz vermişsek onu yapmanın hep gayretinde olduk. İşin temeline samimiyeti koyduğunuz zaman o eksiğinizi halkımız telafi ediyor.
Bd0E8B5C 203E 41E8 B356 D464C4D83Bf0

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU