Türkiye Yüzyılı vizyonunu hep birlikte hayata geçireceğiz

Cihan, İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada “8 Mart Dünya Kadınlar Günü; emek veren, alın teri döken, üreten tüm kadınların günü. Sayın Cumhurbaşkanımızın; “Kadınların bireysel özgürlüklerinden siyasi ve sosyal alandaki varlıklarına kadar her konuda gösterdikleri gayreti, bir lütuf veya imtiyaz değil, ‘hak mücadelesi’ olarak gördük” sözleriyle de vurguladığı gibi, biz kadın ve erkeğin adalet içinde toplumu birlikte inşa edeceğine inandık.” Dedi.
 

Trabzon Heyeti Ankara'ya: Çağrı Merkezi İşçilerinin Geleceği İçin Görüşmeler Yapıldı Trabzon Heyeti Ankara'ya: Çağrı Merkezi İşçilerinin Geleceği İçin Görüşmeler Yapıldı

“DESTAN YAZAN KADINLARIN BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Cihan, konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonunun hep birlikte hayata geçirileceğine vurgu yaptı. Cihan, açıklamasında  şunları kaydetti: “AK Parti kurulduğu günden bugüne, temel insan haklarını göz önüne alarak kadınların; bilimden sanata, spordan siyasete, eğitimden kültüre hayatın tüm alanlarında karar alma mekanizmalarına katılımının artırılmasına yönelik pek çok düzenlemeyi hayata geçirdi.  Cumhurbaşkanımız, kadının siyasetin nesnesi değil öznesi olduğunu vurgulayarak 22 yıldır kararlı bir duruş sergilemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok adım atmıştır. AK Parti kadın hakları ve aile bütünlüğünün korunması konusunda “Hem hem de” diyen bir partidir. Politikalarımızı bu yönde oluşturuyoruz. Elde ettiğimiz kazanımların yanında yeni ihtiyaçlarla birlikte daha yapılacak çok iş olduğunun da farkındayız. Kadın hakları ve eşitliğine yönelik mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonunu hep birlikte hayata geçireceğiz. Kadim doğrular ve yeni gerçekler ışığında; evinde, ofisinde, fabrikada, tarlada, kendi işinin başında, alın teri ve akıl teriyle, emeğiyle fedakârca destan yazan kadınların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, daha güçlü, daha eşit ve daha adil bir toplum için kadın erkek omuz omuza, birlikte çalışma azim ve kararlılığımızı yinelemek istiyorum.”

Muhabir: AYŞE SANCAK