Yatırımcılar Rekor Kazanç Elde Ediyor

Altın fiyatlarındaki bu artış trendi, yeni güne de yükselişle başladı. Son bir haftada altın yatırımcıları yüzde 20,36 oranında kazanç elde etti. Gram altın ise 3500 lira seviyesine doğru hızla ilerliyor.

Araç sahiplerine son dakika: Bu tarihten sonra trafiğe çıkmaları yasaklanacak Araç sahiplerine son dakika: Bu tarihten sonra trafiğe çıkmaları yasaklanacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş trendi karşısında yatırımcılar, canlı altın fiyatlarını yakından takip ediyorlar.

Altın fiyatlarının güçlenmesiyle birlikte ons altın ve gram altın fiyatları da zirve yaparak rekor seviyelere ulaştı. Ons altın günü 2254 dolardan açarken, gram altın fiyatı ise 2338 liradan işlem görmeye başladı. Bu süreçte yatırımcılar son bir haftada altın fiyatlarından önemli bir kazanç sağladılar.

Altın fiyatlarındaki güçlenme gram altın için de etkili oldu. Gram altın fiyatı 2.339,08 liradan alıcı bulurken, satış fiyatı ise 2.339,44 lira olarak belirlendi.

Diğer yandan çeyrek altın fiyatı da merak edilenler arasında. Çeyrek altın alış ve satış fiyatları sırasıyla 2.339,08 lira ve 2.339,44 lira olarak açıklandı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Memiş'e göre, altın fiyatlarındaki yükselişin sağlıklı olmadığı ve geri çekilmelerin beklendiği belirtildi.

Sonuç olarak, altın fiyatlarındaki yükseliş trendi devam ediyor ve gram altın 3500 lira seviyesine doğru hızla ilerliyor. Yatırımcılar, altın fiyatlarının seyrini yakından izlemeye devam ediyorlar.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN