Abdullah Avcı'nın Devre Arası Konuşmasıyla Trabzonspor'un Müthiş Geri Dönüşü Abdullah Avcı'nın Devre Arası Konuşmasıyla Trabzonspor'un Müthiş Geri Dönüşü

Bordo-Mavili takımın ilk onbirinin iyi olduğunu düşünüyordum, ancak Trezeguet ve Pepe'nin olmayışı maçı etkiledi. İki takım da gol pozisyonlarına girdi, ancak Uğurcan'ın Ankaragücü'ne geçit vermediği bir maç izledik. Trabzonspor, Bakasetas ile gol pozisyonuna girdi ancak Yunan oyuncunun şutu Ankaragücü savunması tarafından engellendi.

Karşılaşmanın sonunda Vişca'nın çok düzgün ve sert bir vuruşla attığı golle Ankaragücü öne geçti. Trabzonspor'un bu performansıyla devam etmesi durumunda, bu sezon ligi üçüncü sırada tamamlayabileceğini düşünüyorum. Ancak Avrupa kupalarına gitmek için hala Türkiye Kupası gibi fırsatları var. Önümüzdeki tüm maçlarda Trabzonspor yönetimine ve hocalarına başarılar diliyorum.

Galatasaray-Konyaspor Maçı Değerlendirmesi

Galatasaray-Konyaspor maçını da izledim. Galatasaray, gol pozisyonlarına girdi ancak genç kaleci Deniz, gole izin vermedi ve harika bir performans sergiledi. Ev sahibi Konyaspor ise etkili bir oyun ortaya koydu ve ilk yarı sonunda öne geçti. Galatasaray, Konya'yı nefes aldırmadan oynamaya devam etti.

Ev sahibi takım, Abdülkerim'in vole vuruşuyla bir gol buldu. Sonrasında ise sahneye çıkan oyuncu Zaha oldu. Maçın uzatma dakikalarında Abdülkerim, kafa vuruşuyla bir gol daha attı ve Galatasaray galip geldi. Bu maçta özellikle genç kaleci Deniz Ertaş, harika bir performans sergiledi. Deniz'i tebrik ederim.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak