Bu kadın cesedinin, cinayet şüphelisinin baldızı olan 26 yaşındaki Zeynep E.A.'ya ait olabileceği düşünülmektedir.

Olayın Geçmişi: Kurye Ali Diken, 20 Aralık 2023 tarihinde motosikletiyle kaybolmuş ve ailesi tarafından aranmıştı. Ali Diken'in kaybolması, televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e konu olmuş ve bu program aracılığıyla Zeynel B. (33) adlı şüpheli gözaltına alınmıştır.

B9362D3E 4D63 4D54 868E 92B94Aefb6E5

Şüphelinin İfadesi: Şüpheli Zeynel B., Ali Diken'in cesedinin gömüldüğü yeri itiraf etmiş ve yer göstermesi için polis ekipleri tarafından olay yerine götürülmüştür.

İkinci Cesedin Bulunması: Şüphelinin ifadesine dayanarak ikinci bir ceset araması başlatılmış, ve bu arama sonucunda Zeynep E.A.'ya ait olduğu düşünülen bir kadın cesedi battaniyeye sarılı halde bulunmuştur.

21C40B1D 5Dcb 4297 B94B 096Dacebce1C

Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar

Olayın Soruşturması: Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, cinayetle ilgili çalışmaların devam ettiği belirtilmiştir.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelinin neden böyle bir cinayeti işlediği ve olayın detayları daha fazla açıklığa kavuşmayı beklemektedir.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak