Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Araklı'da belediye başkanlığı için aday olan Dr. H. A. Coşkun Çebi, saha çalışmalarına hız verdi. Esnaf ziyaretleri, vatandaşlarla yapılan görüşmeler ve ev ziyaretleriyle halkın nabzını tutan Çebi, büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı. Özellikle, geçmişte Araklı'da aile hekimliği yapan ve vatandaşlar arasında yardımseverliğiyle tanınan Çebi'nin adaylığı, halk arasında memnuniyetle karşılandı.

Çebi'nin saha çalışmaları sırasında ilçe başkanı, parti yöneticileri ve teşkilat mensupları da ona eşlik etti. Bu süreçte, 6 Şubat'ta yaşanan depremin yıl dönümünde depremzede aileleri ziyaret ederek moral verdikleri belirtildi. Çebi, yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elini güçlendirmek ve Araklı'yı daha iyi bir noktaya taşımak için çalıştıklarını ve destek beklediklerini ifade etti.

3Be66Fda 81C8 4A84 B9D4 989Dcc648494

Diğer yandan, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği'nin e-ticaret ve e-ihracatın bölgedeki gelişimine yönelik çalışmaları da devam ediyor. Rusya Federasyonu'nun önde gelen e-ticaret pazaryeri devi OZON Global ile yapılan işbirliği çerçevesinde düzenlenen geniş katılımlı bir eğitim semineri, bölge firmalarına önemli bilgiler sundu. Ozon Global yetkilileri, Türk markalarının globalleşmesine katkı sağladıklarını ve Türkiye'de her geçen gün büyüdüklerini vurguladı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT