Mart ayının sonlarına gelinmesine rağmen Ardahan, soğuk ve yağışlı hava koşullarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, ev ve iş yerlerinin önlerini temizleyerek karla mücadele ederken, belediye ve Karayolları ekipleri de yolların ulaşıma kapanmaması için temizlik çalışmalarına başladı.


Kar yağışının beklenmedik bir sürpriz olduğunu ifade eden Ardahanlı Erkan Yıldız, "Antalya’da vatandaşlar denize girerken biz hala karla mücadele ediyoruz. Yine kar yağışı başladı. Artık ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bir türlü yaz gelmeyecek gibi görünüyor" şeklinde konuştu.

Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar


Öte yandan, Ardahan-Posof-Türkgözü yolundaki 2 bin 540 rakımlı Ilgar Geçidi ve Ardahan-Şavşat-Artvin yolundaki 2 bin 640 rakımlı Sahara Geçidi'nde ulaşım güçlükle sağlanıyor. Yetkililer, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuz hava koşullarına karşı özellikle sürücülerden dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN