AK Parti, Artvin'de uzun yıllardır CHP'nin güçlü olduğu Ardanuç'ta seçimlerde başarı elde etmek için kararlı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti Artvin Ardanuç Belediye Başkan adayı Emrah Yılmaz'ın adaylık ve proje tanıtım etkinliği, büyük bir gövde gösterisine dönüştü.

0B350Cab 50Bb 4Ecc 870A 81C238684667

Eski bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in de katıldığı törende, çok sayıda partili ve vatandaşlar yer aldı. Yılmaz, Ardanuç'un yıllardır aynı yerde saydığını ve yerel yönetimlerin beceriksizliği yüzünden hizmet alamadığını belirterek, "Artık bu anlayışa son vermenin zamanı gelmiştir. Cumur ittifakı ruhuna sadık kalarak, Ardanuç AK Parti belediyecilik anlayışı ile tanışacak, hizmetin en güzeli ve yatırımların en büyüğü ilçemize gelecektir" dedi.

8229B6E5 F7A0 44Cd B959 75Ed7Ec91907

İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik ise Yılmaz'ın ilçede yaptığı çalışmaları övdü ve Ardanuçlu hemşehrilerden destek istedi. Çelik, "Sorunları ve sıkıntıları tek tek çözmek bize nasip olacak inşallah" şeklinde konuştu. AK Parti'nin Ardanuç'ta gösterdiği bu kararlılık, ilçede siyasi dengelerin değişebileceği sinyalini veriyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT