Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım

Etkinlik kapsamında, bez çantalara Gazze'ye ait çeşitli motiflerin işlendiği çalışmalar gerçekleştirildi. Bu çalışmalarla, insanlığın gözleri önünde gerçekleşen zulmün zihinlerde canlı tutulması ve bu acıya dikkat çekilmesi hedeflendi.

10F66D0F 0758 49E3 A42D 789580Dfd0F9
Okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından yapılan anlamlı etkinlik için teşekkür edilirken, sanatsal atölye çalışmasına Görsel Sanatlar Öğretmeni Mustafa Öztürk rehberlik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yunus Karaman ve İlçe Nüfus Müdürü Hayrettin Mutlu da etkinliğe katılarak destek verdiler.

3Cdec135 154C 4118 9701 89D14Be88716
Öğrenciler ve veliler, yapılan eserlerle birlikte Arsin Hükümet Konağı'ndaki kurum amirlerini ziyaret ettiler. Farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan eserler ve çalışmalar hakkında kurum müdürleriyle sohbet edilerek, yapılan çantalar hediye edildi.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak