Eğitimde İş Birliği İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Vakıf Başkanı M. Esen Yağcı ve Y.K. Genel Sekreteri Avukat Fuat Ekin, Danışma Kurulu üyeleri Dr. Mustafa Melek ve Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Vakıf Kurucu Başkanı Atilla Öztürk ve A.H. Vakfı Artvin Temsilcisi Fulya Türkeri ile birlikte, 06.03.2024 Çarşamba günü Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar'ı ziyaret etti.
1Edb9E79 072C 48D9 9472 B25149D7F32F

Ziyarette, Artvin'deki eğitim çalışmaları ve Artvinliler Hizmet Vakfı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yürütülen ve planlanan iş birliği faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu. İl Müdürü Fahri Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vakıf Başkanı ve heyete teşekkür etti.

Ardından, Artvin Valisi Cengiz Ünsal başkanlığında, Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Vali Yardımcısı Dilara Şenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Müdürlüğü birim amirlerinin katılımıyla 06.03.2024 Çarşamba günü saat 13.00'da Artvin Öğretmenevi ve ASO'da İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.
F65A8974 1B7C 4A4B A406 9E5B0438E219

Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu

Toplantıda, İl Müdürü Fahri Acar tarafından son 4 yılda yürütülen eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Vakıf Başkanı M. Esen Yağcı ve Heyet ise Vakıf olarak Artvin'e yönelik eğitim faaliyetleri, destekler ve iş birliği olanakları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantıda alınan verimli kararlar doğrultusunda, Artvin'de üniversiteye geçiş başarısını artırmak için bir koordinasyon ekibi oluşturularak protokol çalışmalarının başlatılması kararlaştırıldı. İş birliğinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için gerekli adımlar atılarak toplantı sonlandırıldı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA