Türkiye genelinde Artvinli belediye başkan aday adayları arasına, Bursa'dan katılan Lale Küçük, Mudanya'nın geleceğine pozitif bir dokunuş yapmak için adaylığını açıkladı. Bursa Mudanya'dan CHP Belediye Başkan aday adayı olan Küçük, ilçeyi daha yaşanabilir, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif açıdan zenginleştirmeyi amaçlıyor.

82D5D102 75D8 4Fbe 99E0 C77736507Bc6

Uzun yıllar Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan ve yerel yönetimlerde, sendika, sivil toplum kuruluşları ve derneklerde aktif rol alan Lale Küçük, kadınların yerel yönetimlerde daha fazla görev alması gerektiğine vurgu yaparak, "31 Mart 2024 yerel seçimlerine gençler ve kadınlar damgasını vuracak. Belediye başkanı olursam, Mudanya'da iş, aş, ekmek ve istihdam sorununu kökünden çözeceğim" dedi.

Küçük, Mudanya'nın potansiyelini ortaya çıkarmak ve ilçeyi daha güzel bir yer haline getirmek için kadın elinin değmesi gerektiğini belirterek, projelerini hayata geçirme konusundaki kararlılığını dile getirdi. Mudanya'nın geleceğine yönelik umut vadeden adımlar atmayı hedefleyen Lale Küçük, seçim kampanyası boyunca ilçe sakinleriyle bir araya gelerek projelerini detaylı bir şekilde paylaşacak.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak