Yeni Yönetimde şu isimler yer aldı: Esen Yağcı, Pınar Ersoy, Muhterem Yılmaz Emine Emirzade Artar, Ümit Orhan, Kamil Yavuz, Hasibe Özkan, Ahmet Atalay, Mustafa Akbıyık, Yaşar Gümüşel, Fatih Ülker, Abdullah Özyurt, Fuat Ekin
Serhat şehir Artvin’e hizmete devam…


Artvinliler Hizmet Vakfı Genel Başkanı Esen Yağcı vakıfta eğitim kültür sanat spor ve birçok alanda faaliyet ve kursların devam ettiğini belirterek “Serhat şehrimiz Artvin için elimizden gelen ne varsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Beykoz’da bu güzel binayı bizlere kazandıran çok kıymetli Artvinli iş insanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Artvinli olmak bir ayrıcalıktır” dedi.
Genel kurula kimler katıldı…


Beykoz’daki yeni hizmet binasında ilk kez kongre heyecanı yaşayan Artvinliler Hizmet Vakfı  Genel Kuruluna iş insanı vakfın onur kurulu başkanı İsmet Acar, Cumhurbaşkanlığı Başdanışman Dr. İsrafil Kışla, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Artvinli İş insanları, Vakıf binasının en büyük bağışçısı olan merhum Ali Nihat Gökyiğit’in kızları Vahide Gökyiğit ve eşi Murat Gigin, kardeşi Turgut Gökyiğit,  Danışma Kurulu Başkanı Dr. Mikail Kaya, Vakfın Kurucu Başkanı ve Onursal Üye Atilla Öztürk, önceki dönem Başkanları; İlker Kaya, Recai Delibaşoğlu,  Hakan Bekar, Mustafa Melek, Artvinli iş insanları Erdal Acar, Erdinç Acar, Borçka Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ercan Orhan, Artvin Belediye Başkan Adayı Bilgehan Erdem,Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven, Artvin Belediye Başkan Adayı  Atakan Özbayrak, Şavşat Belediye Başkan Adayı Dr.Hakan Gazioğlu,

344C6105 B435 420F B050 59Ab0D5C6B3C
Üsküdar Belediye Başkan Adayı Dursun Atabek, Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı  Tuncay Tolga Özçakmak, Hemşinliler Hizmet Vakfı  Başkanı  Necmettin Aydın, Macahel Vakfı önceki dönem başkanları,  Mehmet Cesur, Bahattin Sarı, Süleyman Köse, İstanbul Artvin Dernekleri Federasyonu Başkanı Sinan Temiz, Şavşat Dernekleri Federasyonu Başkanı  İsmail Altun, İstanbul Artvinliler Derneği Başkanı Metin Kar, Beykoz Artvinliler Derneği Başkanı  Mehmet Uzun ve vakıf üyeleri katıldı.


Nihat Gökyiğit unutulmadı…
Merhum Ali Nihat GÖKYİĞİT’ in aziz anısına ithafen hitap ve fotoğraflarının derlendiği barkovizyon gösterimi yapıldı, kıymetli ailesine plaket takdim edildi. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a Borçka Belediye Belediyesinin düzenlediği fotoğraf yarışmasında birinci olan fotoğrafı Vakıf Başkanı Esen Yağcı ile Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan birlikte takdim ettiler.

Artvin değerler akademisi…
Başkan Esen Yağcı vakfın dönem içindeki faaliyetlerini ve yeni dönemde yapılacaklar hakkında, Başkan Yardımcısı Pınar Ersoy, Genel Sekreter Mine Emirade Artar ve Fuat Ekin “7 Mart Ödülleri”, “Artvin İçin Bir Fikrim Var”, “Onursal Üyelikler” vb. gündem maddeleri konularında Genel Kurul’ a bilgilendirme yaptılar. 

Gugulumdakiler Tiyatrosu, 'Köpek Kalbi' ile Sahne Aldı: Bağımsız Tiyatrolar Festivali'nde İzleyicilerle Buluştu Gugulumdakiler Tiyatrosu, 'Köpek Kalbi' ile Sahne Aldı: Bağımsız Tiyatrolar Festivali'nde İzleyicilerle Buluştu


14. Dönem Faaliyet Raporu Başkan Esen Yağcı, Mali Rapor Sayman Muhterem Yılmaz, Denetim Kurulu Raporu Denetim Kurulu Başkanı Türkşen Uygun tarafından okunduktan sonra oya sunularak ibra edildi. 


Vakıf Başkanı Esen Yağcı tarafından “Artvin Değerler Akademisi” hakkında bilgilendirme yapıldı ve Artvin Değerler Akademisi’nin işleyişi hakkında Genel Kuruldan onay alındı. Divan Başkanlığı görevini İsmet Acar’ın, Başkan Yardımcılığı’nı Turan Şalikoğlu’nun, yazmanlığını Dr. Mustafa Melek’in, üye olarak Nil Çağal ve Özlem Demir’ in yaptığı Genel Kurul’ da 14. Dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeleri seçildi. 


Vakfın Kurucu Başkanı ve Onursal Üye Atilla Öztürk ile yeni dönemde aktif görev almayan, 13. dönem Başkan Vekili, vakıf binasının proje müellifi, Mimar Erol Şalikoğlu’na  plaket takdim edildi. Genel Kurul’ da vakıf emekçileri de unutulmadı. Vakfa uzun yıllar üstün başarı ve özveri ile hizmet ettikten sonra emekli olan gönül insanları Özlem Demir ve Emine Şeheri’ ye de plaket takdim edildi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA                                                                                               

Editör: Ayşe Sancak