Ülke Taksicisinin Acı Sonu: Oğuz Erge'nin üşümesin diye aldığı müşterisi tarafından öldürülmesinin yankıları devam ederken Aydın'da başka bir tatsız olay yaşandı.

Ülkeyi derinden üzen Oğuz Erge cinayetinin ardından taksi şoförleri, benzer tatsız olaylara maruz kalmaya devam ediyor. Aydın'da yaşanan yeni bir olayda bir taksici, müşterisiyle yaşadığı tartışmanın ardından küfürlü saldırıya uğradı.

S 2A3Aa6599545F2Fce5Af527402D074D6816C3C5D

Küfürlü Saldırı: Taksiciye adresi tam olarak bilmediği için küfür eden müşteri, taksicinin tepkisiyle olayı daha da çığrından çıkardı.

Müşterinin taksicinin belirttiği adresi tam olarak bilmediği için çıkan tartışmada taksiciye küfür eden müşteri, taksicinin tepkisiyle olayı daha da alevlendirdi. Kadın müşteri, taksicinin üzerine yönelik saldırgan sözler sarf ederek, "Sizin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, seni de vursunlar" diyerek taksiden ayrıldı.

Tehdit Dolu Sözler: "Sizin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, seni de vursunlar" şeklindeki müşteri tarafından sarf edilen tehlikeli sözler.

S 5F0B35F36320F2E718B8209E5D42843F473Ec344

Adıyaman Karakolunda Polisler Arasında Çatışma!: Şehit Var! Adıyaman Karakolunda Polisler Arasında Çatışma!: Şehit Var!

Olay, taksicilerin zorlu çalışma koşulları ve müşteri şiddetiyle karşılaşma riskine dikkat çekerken, benzer olayların önlenmesi için yetkililerden ve toplumdan daha fazla duyarlılık bekleniyor...

KAYNAK/ONEDİO

Editör: Ayşe Sancak