AK Parti Samsun İl Başkanı'nın makam aracının yayalara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı AK Parti Samsun İl Başkanı'nın makam aracının yayalara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

Trabzon'un su kaynaklarının bol olduğu bir coğrafyada su sorununun anlaşılmaz olduğunu dile getiren Aktürk, muhtarlar adına bu sorunun giderilmesinde Kul'a önemli bir rol düştüğünü vurguladı. Aktürk, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e işin ehline teslim ettiği için teşekkür ederken, TİSKİ'nin önemli bir iştirak olduğunu da belirtti.
Aktürk, Kul'un muhtarlarla sıkı ilişkiler kurarak su ve kanalizasyon sorunlarının üstesinden geleceğine inandığını ifade ederken, muhtarlar olarak Kul ve ekibine ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halka hizmet noktasında muhtarlığın önemine vurgu yaptı. Kul, muhtarlardan gelen her talebe büyük önem vereceklerini ve sorunları birlikte çözme noktasında iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Bu iş birliğinin, Trabzon'un su ve kanalizasyon sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağını ifade etti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA