Beşikdüzüspor kulübü olarak bizlerde destek olmak istiyoruz ancak açabilecek ışıklarımız, doldurabilecek tribünlerimiz sağlıklı futbol oynayabileceğimiz bir stadyumumuz olmadığı için Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerine ne yazık ki bir çağrıda bulunamıyoruz” dedi. 

4Bc40A0C Ae73 4F20 Abeb 9D3E2Ae859Ce

Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor

Atatürk sevdalılarına tarihi bir çağrıdan bulunan Aksoy, “Ama olsun bizimde Atatürk sevgimiz var. Yetmez mi? Hatta en büyük Atatürk sevdalılarının takımı Beşikdüzüspor’dur. Bu tarihi günün anısına dünyaya verilecek olan mesaj bence şöyle olsun; Tüm spor kulüplerinin, Atatürk sevdalılarının katkılarıyla Beşikdüzüne bir 100. Yıl stadı yapılsın. Bu stat yapılıncaya kadar maç ertelensin. Sonra öyle bir açılış yapalım ki dünya görsün Türk’ün gücünü, Dünya görsün Türk’ün inadını, Dünya görsün Türk’e imkansız deyince neler yapacağını” ifadelerini kullandı.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak