Eziyete Döndü

Trabzon’da son yıllarda artan trafik sıkıntısı bugünlerde büyük bir eziyete döndü. Gurbetçilerin Trabzon’da olması, turist izdihamı ve Kurban Bayramı tatili nedeniyle aşırı yoğunluk yaşanan Trabzon’da trafik adeta durma noktasına geldi. Şehrin hemen hemen her noktasında günün her vakti kilometrelerce araç kuyrukları oluşuyor. 

Mahsur Kaldık

Yapımı planlanan kavşakların yapılmaması ve alternatif yolların üretilememesi trafik çilesine büyük etken olurken trafik polislerinde devreye girmesi şehri rahatlatmaya yetmedi. Yolcular kuyrukta araçlar yollarda mahsur kaldı.  

Trabzonlu vatandaşları bu durumun acil çözüme kavuşması gerektiğini belirterek, “Şehirde boğuluyoruz. İstanbul trafiğini aratmıyorlar bize. Normalde 10 dakikada gideceğimiz yolu saatlerce gidemiyoruz. Trabzon’da sürekli dile getirilen Çevre yolu İhtiyacı, hafif raylı sistem, Kanuni Bulvarı bir an önce faaliyete sokulmalı. Yoksa çok kısa zaman içinde dışarı çıkmaya korkar bir hal alacağız. Yetkililer şehrin bu sorununu görmezden gelirse felaketimiz olur” dediler.
Atakan TOK
Editör: TE Bilisim