8 Kasım’da dernek başkanı, yönetim ve denetim kurulu seçimlerine yönelik Uluslararası Yatırımcılar Derneği Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda derneğin üyeleri yer aldı. Yapılan seçim ile dernek başkanlığına yeniden Osman Çalışkan katıldı. 

Denekten seçim ile ilgili yapılan açıklamada, “ Üç yıl boyunca Dernek Başkanı olarak Sayın Osman Çalışkan görev yapacaktır. Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin ana misyonu; Gürcistan’daki iş ortamını teşvik etmektir. Ayrıca, Cazip bir yatırım ortamı olan Gürcistan’ın uluslararası alanda daha iyi tanıtılması, merkezi Merkez ve yerel Hükümetle dernek üyesi firmaların lobi faaliyetleri sağlanması,  üye firmaların sorunlu konularının incelenmesi, analizi ve ilgili kurumlara sunmasıdır. Gürcistan ve yurtdışında üye şirketlerimizin tanıtımını yapmaktadır” denildi. 

Her Konuda Yardımcı Olacağız

Osman Çalışkan yaptığı açıklamada, “ Türkiye ve Gürcistan komşu, dost ve kardeş ülkesi ötesinde akrabalık ilişkileri olan bir ülkedir” diyerek Gürcistan’da yapılan Türk yatırımlarının önemine vurgu yaptı ve herkesi yatırım yapmaya davet etti. İşadamlarına STK olarak her konuda yardımcı olmak için hazır olduklarını ifade ettiler 

Çalışkan Kimdir?

GEONETEXPO LCC Firmasının Sahibi ve Müdürüdür.  Geonet Expo Firması Gürcistan Batum’da Expobatumi adı altında 4 fuar düzenlemektedir. Bunlar Expobatumitravel, Agrobatumi Tarım, Expomedbatumi Sağlık ve Batumibuild İnşaat yapı fuarları.  7- 9 Aralık’ta 2018 Batum’da inşaat yapı Fuarının olduğunu bu vesile ile herkesi inşaat yapı fuarına davet ettiğini belirtti.
 
Editör: TE Bilisim