Karadeniz’de mültecinin ne işi var?

AK Parti Çaykara, Of ve Köprübaşı ilçe kongreleri gerçekleşti.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile gerçekleşen kongrelere çok sayıda partili katıldı. Bakan Soylu kongrede yaptığı açıklamada Karadeniz’de mülteci teknesi battığına değinerek bunun bir tezgah olduğunu söyledi. Soylu; “Şuana kadar aldığım haberle 21 kişi hayatını kaybetti. Birçok insan şaşırdı. 13 Ağustos'tan bugüne kadar 834 mülteci yakalandı. Toplam 1071 mülteci yakalandı.” dedi. 

Son 24 Saatte 18 Terörist

Kongrelerde terörün belini kırdıklarını söyleyen Soylu, son 24 saatte Türkiye genelinde gerçekleştirilen terör operasyonlarında 18 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Soylu şunları kaydetti; “Türkiye'nin bugün PKK'yı da FETÖ'yü de DEAŞ'ı da hızlı bir şekilde tasfiye ediyor. Kahramanlarımız bir yemin ettiler, bu ülkeye terörü musallat etmeye çalışanlara karşı bir yemin ortaya koydular.”

OF: Hakan Terzioğlu

Of ilçesi yönetim kurulu: Mehmet Hakan Terzioğlu (Başkan), Burhan Hacıahmetoğlu, Eşref Asan, Erkan Öztürk, Emine Holoğlu, Hasan Demircan, Mustafa Ayaz, Murat Sarı, Mustafa Kara, Mustafa Veli, Serdar Harbutoğlu, Şükrü Atasoy, Ümit Arslan, Yasin Öztel, Zekeriya Şenocak.

ÇAYKARA: Muhammet Selçuk

Çaykara’da Muhammet Selçuk tek liste ile gitti. Başkan Selçuk’un listesi şu şekilde; Dursun Hakkı Çamurali, İbrahim İbrahimağaoğlu, Ali Keleş, Bayram Karaçay, Mustafa Şeker, Mahmut Şevket Yeşilçiçek, Mevlüt Yılmaz, Recep Koçin, Perihan Özer, Ali Zeyrek, Dursun Ali Günacar, Ömer Kurşun, Furkan Kamiloğlu, Mehmet İkinci.

Köprübaşı: Orhan Erdoğan

 Fatih YILMAZ 
 
Editör: TE Bilisim