AK Parti Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat ve Of ilçe teşkilatlarını ziyaret edip istişare toplantıları gerçekleştiren TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta 25 Mart Pazar günü (Bugün) Hayri Gür spor salonunda Saat 15.00 da yapılacak AK Parti 6. Olağan Trabzon İl Kongresine tüm vatandaşları davet etti. Balta, " Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon'a bundan önceki bütün teşriflernde AK Parti’nin geleneğine yakışır bir ağırlığımız olmuştu. Pazar günkü gelişindede yine Trabzon olarak farkımızı göstereceğiz” dedi.

Trabzon’a Yakışır…

Balta, “Sayın Bakanımızın, Milletvekili olarak bizlerin, il başkanımızın, Belediye Başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın ve bütün teşkilatımızın gayretleriyle birlikte inşallah yine Trabzon'a  yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayıp kongremizi gerçekleştireceğiz. Ülkemiz zor bir süreçten geçmekte. Bu süreçte Cuhurbaşkanımıza büyük bir destek ve moral vermeliyiz.Kongremize Trabzonlu hemşerilerimizi bir kez daha buradan davet etmek istiyorum. Eşleri ile çoluk çocukları ile tanıdıkları ile eş dost akrabaları ile beraber inşallah Hayri Gür Spor Salonuna bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bağırlarına Basacaklar…

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya ve Vakfıkebir ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek vatandaşları 25 Mart Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Kongresi'ne davet etti.  Dört ilçeyi ziyaret ederek teşkilat mensupları ile buluşan Milletvekili Salih Cora, "Dünya lideri olarak başımızı hep dik tutan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı pazar günü hemşerilerimiz ile ağırlayacağız. Afrin'in muzaffer başkomutanını inanıyorum ki Trabzonlular her zaman olduğu gibi yine bağırlarına basacaklardır” diye konuştu.

Birlik Beraberliğimizi…

Cora sözlerini şöyle sürdürdü: Teşkilatlarımızda bugünden kongre öncesi yapılacak mitingin heyecanını görmekten memnun olduk. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgisini gözlemleme fırsatı bulduk. Türkiye'de iki ilde yapılan mitinglerin anlamı büyüktür. Birisi Diyarbakır diğeri de Trabzon'dur. Diyarbakır'da 80 bin kişinin katıldığı muhteşem bir miting ile Başkomutanımıza destek verildi. Şimdi sıra Trabzon'da. Ülkemize düşman olanların fırsat kolladığı böyle kritik bir dönemde liderimize destek olup onun etrafında birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz.

Hak Ettiği Gibi Karşılacayacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Günnar ise Maçka’da konuştu. Günnar tüm vatandaşları mitinge davet ederek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kongremize katılmak üzere şehrimize geliyor. Partimizin kurucusu, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı hak ettiği şekilde büyük bir coşku ile karşılayacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyadaki bütün mazlumların sesi ve temsilcisi olan Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'dan tüm Dünya’ya önemli mesajlar verecektir” ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim