Turizm, Trabzon’un olmazsa olmazlarındandır diyen İşadamı Mehmet Yazıcı, “Fındık gibi, çay gibi, Trabzonspor gibi turizme sahip çıkmalıyız. Maalesef hepsinde geri kaldık. Sera Gölü’nün bugün ki durumu içler acısı. Yaşanan sel felaketinin getirdiği çöpler ve balçık yaklaşık bir ay geçmesine rağmen temizlenemedi. Turistlerin şikayetçi olduğu bu duruma müdahale etmede çok geç kalındı” dedi.

Vatandaşları Dinledi

Sera Gölü’ne kazandırılması planlan teleferik ve tünel projesi hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Yazıcı, “Teleferik, turizm merkezini canlandırır. Trabzon’un bu projeye sahip çıkması gerekir. Merkeze yakın böylesine doğal bir cennet yok” dedi. Büyükşehir Belediye’sinin Sera Gölü’ne kazandırdığı tesisten övgüyle bahseden Mehmet Yazıcı, “Bu tesislerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burası hemen hemen her gün dolup taşıyor” dedi. Göl çevresinde vatandaşları dinleyen Yazıcı, “Vatandaşlar kapalı alanların azlığından ve çalışan personel sayısının yetersizliğinden şikayetçi. Oldukça ilgi gören bir tesis olduğu için kamelyalar dolup taşıyor. Kapalı alan yapılacak yer var. Halkın bu istekleri göz ardı edilmemeli” ifadelerini kullandı. 

Tek Kuruş Almadan Hizmete Talibim

Trabzon’un çok daha kaliteli hizmet alması gerektiğini vurgulayan başarılı işadamı Mehmet Yazıcı, yaklaşan yerel seçimlerde Ortahisar’a aday olacağını açıkladı. Daha fazla hizmet için aday olacağını belirten Mehmet Yazıcı, gerekirse bağımsız aday bile olurum. Şuan her hangi bir partiye yönelmiş değilim. Başkan olursam, başkanlık dönemim boyunca aldığım maaşı bağışlayacağım, gerekirse hiç almayacağım. Benim maaşa, ihtiyacım yok. Halkımızın hizmete ihtiyacı var. Bu kutsal sorumluluğu almak istiyorum. Bu göreve talibim. Memleketim Trabzon için Ortahisar’ımız için elimden gelen her türlü fedakarlığı yapacağım” dedi. 38 yaşında evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Yazıcı, başkanlık için önemli kişilerin desteğini aldığı belirtiliyor.
 
Editör: TE Bilisim