Şahsıma Olan Teveccüh Beni Duygulandırdı

Topaloğlu, Tabzon’da milletvekili aday adayı olarak sokağa çıktığı günden itibaren hem AK Partinin ana kademelerinden hem de partililerden büyük ilgi gördüğünü, yine her partiye mensup Trabzonluların da kendisinin aday adaylığından dolayı mutlu olduğunu gördüğünü ifade etti. Topaloğlu şöyle dedi:

‘İnşallah bu ilgi ve alakaya layık oluruz. Sokakta şunu söyleyenler var, Reise vereceğiz ama milletvekilliğinde listeye bakacağız. Bu bir algıdır ve buna hiçbir Trabzonlunun itibar etmemesi gerekmektedir. Türkiye’nin 2023 vizyonu ve 2053 hedeflerine ulaşması için tarihi bir dönemeçteyiz. Türkiye sistem değişikliğine gidiyor ve yeni Türkiye kuruluyor. Yol haritasını nasıl belirler isek öyle gider. Hep birlikte Trabzonluların da katkıları ile bu haritayı belirleyeceğiz. Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan ve Ak parti iktidarlarında nereden nereye geldiğini görüyoruz. Özgürlükler anlamında demokratikleşme anlamında hep ileriye gidiş var. Bunları daha da artırma ihracatı 500 milyar dolar çıktarma ve kişi başına düşen milli geliri yükseltmek için güçlü bir iktidar gerekli. Milletimizin Cumhur ittifakına gereken desteğini vereceğine inanıyoruz ve sokakta bu ilgili görüyorum.’   

ABD Ve İsraile Kınama

Topaloğlu, Filistin’in İsrail tarafından işgal edilişinin 70.yıldönümünde Kudüste açılan ABD büyükelçiliği büyük bir tahrik ve provokasyondur. Orada İsrail askerlerinin öldürdüğü 55 filistinli şehittir. 1600 yaralı vardır. Tümüne Allah’tan rağmet ve yaralılara da şifa diliyorum. ABD ve israili kınıyorum” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim