Palut, son 5 maçta alınan kötü sonuçların takım üzerinde ve camiada olumsuz psikolojik etkiler bıraktığını belirterek, Kayserispor maçının bu açıdan çok önemli olduğunu dile getirdi. Palut, şunları söyledi: 

Trabzonspor'un Kaptanından Flaş Açıklamalar: "İlk Yarıdan...." Trabzonspor'un Kaptanından Flaş Açıklamalar: "İlk Yarıdan...."

"Bu galibiyetle 3 puandan çok daha fazlasını kazandık. Yavaş yavaş aşağı doğru inen moral motivasyonumuzu tekrar yükseltip yeni bir başlangıç yapmak adına çok değerli bir maçtı."

Palut, Kayserispor karşısında oyunlarının karşılığını aldıklarını ifade ederek, "Daha çok isteyen, daha çok pozisyona giren, daha fazla ikili mücadele kazanan bir Rizespor vardı. Tabii ki hücum hattında önemli oyuncuları bulunan Kayserispor’a karşı baskı yaparak oyuna başladık. Uzun süre sonra gol yememiz bizim adımıza sevindiriciydi. Bence sahadaki oyunun karşılığı bir galibiyet aldık. Umuyorum bizim için yeni bir başlangıç olmuştur. En azından psikolojik özgüven rahatlamasıyla inşallah tekrar çıkışa geçen bir takım oluruz." şeklinde konuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY