Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var

8 MAÇLIK HASRET SONA ERECEK YENİLER DE YER ALDI

Ssarıkaya

Süper Ligin 25. Haftasında 12 Şubat Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor bu maçın hazırlıklarını teknik direktör İlhan Palut yönetiminde dün Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirdiği yaklaşık 1,5 saat süren tek antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Adana Demirspor’la yaşadığı ayrılık sonra 1,5 yıllık sözleşme ile kadroya katılan 28 yaşındaki Nijeryelı ofansif sol kanat oyuncusu Akintola ile İstanbulspor’dan sezon sonuna kadar kiralanan 25 yaşındaki orta saha Muammer Sarıkaya’da yer aldı.

3 BERABERLİK 5 YENİLGİ

Akintola

Öte yandan bu sezon sahasındaki başarıyı deplasmanda gösteremeyen ve son 8 maçtır dış sahada kazanamayan Yeşil-Mavililer takviyeli kadrolarıyla bu hasretini Sivasspor önünde dindirmek istiyor. Bu arada Çaykur Rizespor dış sahadaki son galibiyetini ligin 5. Haftasında oynadığı maçta Konyaspor’u 2-1 lik skorla devirerek almıştı. Atmaca bu maçtan sonra dış sahada oynadığı 8 müsabakanın 3 ünü berabere bitirip 5 inde de mağlup olurken hiç kazanamayarak galibiyete hasret kaldı.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak