Trabzonspor'un Transfer Hedefi Muhammed Cham'dan Heyecan Verici Paylaşım "Kum Saati" Paylaşımı Gözleri Üzerine Çekti Trabzonspor'un Transfer Hedefi Muhammed Cham'dan Heyecan Verici Paylaşım "Kum Saati" Paylaşımı Gözleri Üzerine Çekti

Bu tekliflerin başında, sezon başında düşük maliyetle kadroya dahil edilen 22 yaşındaki Bosna Hersekli ofansif orta saha oyuncusu Dal Varesanoviç geliyor. 
Forma giydiği 28 maçta 9 gol atarak Çaykur Rizespor'un en skorer oyuncusu olan Varesanoviç, 2 de asist yaparak toplamda 11 gole doğrudan katkı sağladı. Bu performansıyla özellikle La Liga'dan Real Sociedad başta olmak üzere İtalya ve Fransa'dan kulüplerin radarına girdi.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'un altyapısından yetişip takıma önemli katkılar sağlayan 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu da transfer piyasasının gözdeleri arasında yer alıyor. Genç savunmacıya, İspanya ekipleri Las Palmas ve Getafe'nin yanı sıra yurt içinden ve dışından birçok kulübün ilgisi olduğu biliniyor. Tatmin edici teklifler gelirse, hem Varesanoviç'in hem de Emirhan'ın ayrılmalarına izin verilebileceği belirtiliyor. Bu durumda Çaykur Rizespor, kasasına ciddi bir bonservis geliri sağlayabilir.

Muhabir: AYTEKİN AKAY