Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti

Celtic'in İlgisi: İskoç basınında yer alan haberlere göre Celtic, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmayı düşünüyor. The Sun gazetesi, Celtic'in Uğurcan Çakır'ı istediğini yazdı ve kulübün Trabzonspor'a 7,5 milyon sterlin (303 milyon TL) teklif ettiğini belirtti.

Trabzonspor'un Talebi: Ancak Trabzonspor'un, Uğurcan Çakır için daha yüksek bir bonservis talebinde bulunduğu öğrenildi. Kulüp, Celtic'in teklifini değerlendirirken daha yüksek bir bedel talep ediyor. Celtic'in Arayışı: Celtic, Joe Hart'ın futbolu bırakacak olması nedeniyle yeni bir kaleci arayışına girmişti. Bu kapsamda Uğurcan Çakır'ı gündemine alan Yeşil-Beyazlı Kulüp, Trabzonspor'un kaptanıyla ilgileniyor.

Görüşme Süreci: İskoç basınına göre Celtic, Uğurcan Çakır'ın menajeri ve avukatını Glasgow'a davet etti ve görüşme yapabilme adına Trabzonspor'dan da izin aldı. Uğurcan Çakır da gelişmeleri yakından takip ediyor ve transfer sürecini bekleyişle izliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY