YARINLARINA IŞIK OLDULAR
 

Karadeniz'de Hava Durumu: Yağışlı ve Yıldırım Geliyor; Trabzon'da Sıcaklık 27°C'ye Ulaşacak! Karadeniz'de Hava Durumu: Yağışlı ve Yıldırım Geliyor; Trabzon'da Sıcaklık 27°C'ye Ulaşacak!

Müşteri memnuniyetini tüm operasyonlarının merkezinde konumlandıran Çoruh EDAŞ, 2023 yılında bu amaca en yüksek katkıyı sunan 112 çalışanını ödüllendirdi ve üstün başarı gösteren her bir çalışanı adına Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunarak kız çocuklarının geleceğine ışık oldu.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), insanodaklı yatırımları kapsamında çalışanlarını ödüllendirmeye devam ediyor.Toplam 151katılımcının yer aldığı ve seçilen 112saha çalışanınınödüllendirildiği “2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı”naYönetim Kurulu Üyeleri, Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü, Şirket Müdürü ve bölge yöneticileri katıldı.
 

 “ÇALIŞAN ODAKLI BAKIŞ AÇIMIZ”

Gerçekleştirilen toplantıda müşteri memnuniyeti ile çalışan memnuniyetinin birbirine paralel ilerleyen kavramlar olduğunu ifade eden Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Alper Erbaş, müşteri memnuniyetinin tüm operasyonların merkezinde konumlandığının altını çizdi. Bu bağlamda müşteri memnuniyetine giden yolda başarıyı ödüllendirmeye ve çalışan motivasyonu için insan kaynağı odaklı uygulamalara devam edeceklerinin altını çizen Erbaş, “Çoruh EDAŞ olarak insan kaynakları politikalarımız kapsamında başarıyı ödüllendirmeyi ve çalışan memnuniyetini her zaman önceliklerimiz arasında konumlandırıyoruz.Oldukça zor coğrafyalara büyük emekle elektrik ulaştıran her çalışanımız bizim için çok kıymetli. Kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7 gün 24 saat büyük özveriyle saha operasyonlarımızı yöneten ve yürüten tüm ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.  Elektrik dağıtım hizmetinin doğası itibarıyla insana hizmet sunarken, refah ve kalkınmaya da önemli katkı sağladığını dile getiren Erbaş, “Çoruh EDAŞ olarak dağıtım bölgemizde kesintisiz enerji arzı sunma hedefimizle ülkemizin kalkınmasına destek olurken, bu doğrultuda sahadaki performanslarıyla sınırları aşan personelimiz de kız çocuklarımızın yarınlarına ışık oldular” ifadelerinde bulunarak üstün başarı gösteren 112 çalışana teşekkürlerini sunarak ödüllerini ve bağış sertifikalarını takdim etti. Erbaş sözlerini Çoruh EDAŞ olarak tüm ekip ile birlikte başarı çıtasını artırarak 2024 yılında da hedefleri ötesine ilerleyecekleri açıklamasında bulundu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA