Ancak yapılan tetkiklerde, Fernandez'in arka çapraz bağının kopmuş olduğu ortaya çıktı, bu da daha ciddi bir sakatlık olduğunu gösterdi.

Fernandez, sakatlığının ardından erken dönme şansını yakalamak için evine gerekli sağlık gereçlerini alarak çalışmalara başladı. Bu süreçte kendisine verilen özel rehabilitasyon programını sıkı bir şekilde takip etti. Bugün ise müjdeli bir haber geldi; Fernandez, Ankara'ya uçacak olan Trabzonspor kafilesinde yer alması bekleniyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Fernandez'in durumunu yakından takip ediyor ve onun takıma geri dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor. Fernandez'in, kısa süreli de olsa sahada yer alması bekleniyor ve bu, Trabzonspor'un savunma hattına büyük bir katkı sağlayabilir.

Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

Trabzonspor taraftarları, Fernandez'in iyileşme sürecini heyecanla beklerken, yeni transferin takıma ne kadar hızlı adapte olabileceğini görmeyi dört gözle bekliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY 

Editör: Ayşe Sancak