Oda başkanı Davut İlik, Ahmet Metin Genç’e özel Trabzon ekmeğini de yaptırarak, üzerine ‘Genç Başkan’ yazdırdı. Genç, kendisine yapılan jeste teşekkür etti.

DERİNLEMESİNE SOHBET

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, cumhur ittifakı Çarşıbaşı ilçe başkanı Hakan Kocaman ile bir araya gelerek sohbet etti.

Çarşıbaşı özeli ile alakalı derinlemesine sohbet eden Ayar ve Kocaman, ilçede cumhur ittifakı kapsamında Ahmet Keleş’in belediye başkanlığını kazanması, seçim kampanyaları ile ilgili istişare yaptılar.

HEMŞEHRİSİNE DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’un Akçaabat ilçesindendir. CHP’nin Akçaabat belediye başkan adayı eğitimci Osman Kalyoncu oldu. İmamoğlu ve Kalyoncu, Ankara’da bir araya geldiler. Uzun uzun sohbet ettiler. İmamoğlu, Kalyoncu’ya açık destek verdi ve kendi ilçesinde kazanması için elinden gelen desteği göstereceğini söyledi.

LİDERİYLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, başkent Ankara’daydı. MHP genel merkezinde MHP lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Keleş, Bahçeli’ye kendisini adaylığa layık gördüğü için teşekkür ederek, Çarşıbaşı ilçesinde cumhur ittifakının kazanması için 24 saat sahada olduklarını söyledi.

ÇUVALCI’DAN UZUNER’E ZİYARET

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Cemil Uzuner’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, güncel konular konuşulurken KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Türk milletinin güvenliğini sağlayan ve mesai mefhumu gözetmeksizin sınır içi ve sınır ötesinde görev yapan tüm güvenlik güçlerine, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi. Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Cemil Uzuner, nazik ziyaretleri ve başarı dileklerinden ötürü KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya teşekkür etti. Görüşme, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bağımsız Türkiye Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi kalp krizi geçirdi ve tedavi altına alındı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aydın, “

Ailemize ve kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, biran önce tekrar eski sağlığına kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.

AYVAZ DESTEK İSTİYOR

Trabzon’un en eski mahallelerinden biri olan Ortahisar Esentepe Mahallesi muhtarlığına tecrübeli bir isim Mustafa Ayvaz aday oldu ve ‘komşularıma güveniyorum çünkü onlara hizmet etmek istiyorum’ dedi.

MECLİSE GÜÇLÜ GİRECEK

Trabzonlular Buluştu Trabzonlular Buluştu

Encümen Üye adaylarından Ferdi Gökçe, açıklamalarda bulundu. Gökçe, “Saygıdeğer Maçkalı ve Galyanlı hemşehrilerim. Maçka Belediyesi CHP 3.Sıra,  Encümen adayınız olarak; Siz değerli seçmenlerimizin desteğini ve dualarını bekliyorum. Parti ayrımı yapmadan tüm Galyan Vadisinin sesini daha gür çıkarmamız için elimden geleni sizinle beraber yapacağım. Seçimler geçici dostluklar kalıcıdır. Her siyasi görüşe saygı duyarım. Bu vesile ile Tüm Siyasi Parti Başkan Adaylarına ve Meclis Adaylarına Başarılar diliyorum. Kazanan Maçka Olsun. Saygı ve Sevgilerimle.”
 

TEHLİKE RİSKİ ARTIYOR

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile fındık üreticilerine uyarılarda bulundu. Kozoğlu, "Değerli üreticilerimiz, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, Mart ayında Fındık ürününde muhtemel don hasarı riskini artırmaktadır.  Üreticilerimizin mağdur olmaması için Fındık bahçelerini Tarım Sigortası yaptırması önem arz etmektedir. Fındık ürününde TARSİM Tarım Sigortası yaptırma süresi 3 Mart 2024 günü sona ermektedir. Tüm üreticilerimize önemle duyurulur.

Tehlike riski artıyor.” Dedi.

DİKKAT ÇEKTİLER

Çaykur Rizesporlu futbolcular Fenerbahçe maçına Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan pankart eşliğinde sahaya çıktı. Çaykur Rizesporlu futbolcular sahaya Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hayde Rize ücretsiz kanser taraman için KETEM'e gel!” pankartı eşliğinde çıkarak, ulusal kanser tarama programı çalışmaları kapsamında yürütülen farkındalık faaliyetlerine destek oldu. Ulusal kanser tarama programı çalışmaları kapsamında yapılan etkinlik hem ekranları başındaki futbolseverler hem de futbol müsabakasını izlemek için tribünleri dolduran binlerce vatandaşımız tarafından büyük destek gördü.

Editör: Ayşe Sancak